• اهواز كيانپارس بين خيابان يك و ميهن غربي . مجتمع چمران طبقه ١ واحد ١
  • 061-33378444
  • [email protected]

اخذ ویزای انگلیس

ویزای توریستی انگلیس تضمینی

ویزای توریستی انگلیس از محبوب‌ترین انواع ویزاها محسوب می‌شود. ویزایی که اساسا برای گشت و گذار، دیدار اقوام و دوستان و بطور کل سفر کوتاه مدت به بریتانیا در نظر گرفته شده است.نکته مهم در اخذ ویزای توریستی انگلیس این خواهد بود که متقاضی بتواند در روز مصاحبه برنامه و هدف سفر خود را بطور کامل و روشن برای افسر مهاجرت شرح دهد.

ویزای توریستی انگلیس به دو دسته تقسیم می‌شود:

ویزای سینگل (یک بار ورود):

 این نوع ویزا برای افرادی صادر می‌شود که قصد سفر مکرر به انگلیس را نداشته و هدف از سفر آنها تنها با یک بار ورود به این کشور تامین خواهد شد.البته بسته به هدف سفر و برنامه‌ای که متقاضی ارائه می‌دهد،آفیسر پرونده می‌تواند اعتبار ویزای سینگل انگلیس را کمتر از ۶ماهصادر کند.

ویزای مولتیپل انگلیس (چند بار ورود): این نوع ویزای انگلیس برای متقاضیانی صادر می‌شود که به دلیلی مشخص نیاز دارند به دفعات بیش از یک بار وارد بریتانیا و از آن خارج شوند.این ویزا عموما برای تجار و صاحبان بیزینس‌ها صادر می‌شود و به دارنده آن اجازه می‌دهد تا زمان اعتبار ویزای خود،به دفعات به بریتانیا سفر کند.

شرایط دریافت ویزای انگلیس

از سال ۲۰۱۱تا کنون سفارت انگلیس، سخت گیری‌های بسیاری را برای صدور ویزا در قبال اتباع ایرانی اعمال می‌کند.این سخت گیری‌ها طبعا شرایط دریافت ویزای انگلیس را بیش از پیش پیچیده کرده و متقاضیان را در پیچ و خم وقت سفارت و ارائه مدارک قرار خواهد داد.

شرایط دریافت ویزای انگلیس به شرح زیر است:

 سند ملکی و مدارک شغلی قوی نقش بسیار مهمی در موفقیت درخواست خواهند داشت

  • حداقل ۱۰۰میلیون تومان تمکن مالی در حساب کوتاه مدت
  • ترجیحا ویزای ریجکتی از کشوری جز انگلیس نداشته باشد. در صورت رد ویزا از کشورهایی بجز انگلیس حتما ویزای معتبر دیگری بعد از آن اخذ شده باشد.

اگرچه مورد آخر جزو الزامات شرایط دریافت ویزای انگلیس نیست اما فاکتوری است که افسر پرونده در نظر خواهد گرفت.در صورت داشتن ریجکتی از سفارت انگلیس مبلغ ۴۰۰پوند به مبلغ تعرفه پایه اضافه خواهد شد.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای انگلیس

مدارک که متقاضی جهات اخذ ویزا به سفارت ارائه می‌دهد، از تعیین کننده ترین عوامل در موفقیت درخواست ویزای انگلیس خواهد بود.هرگونه مغایرت و تناقض در مدارک به سادگی می‌تواند موجب ریجکت شدن ویزای انگلیس شده و شاید تا چند سال به ممنوع الورودی بیانجامد.

  • کپی فرم آنلاین درخواست ویزای انگلیس
  • پاسپورت جدید با حداقل ۶ ماه اعتبار بعلاوه پاسپورت‌های قدیمی
  • دو قطعه عکس تمام رخ در سایز 3/5 * 4/5
  • پرینت حساب بانکی ۶ ماه گذشته
  • نامه تمکن مالی از بانک
  • کپی سند ملکی
  • ترجمه شناسنامه به همراه اصل آن
  • در صورت تاهل ارائه اصل سند ازدواج به همراه ترجمه
  • ترجمه مدارک کامل شغلی همچون جواز کسب و یا گواهی اشتغال
  • واچر هتل محل اقامت در انگلیس در صورت نداشتن دعوتنامه
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به انگلیس

نکته: در صورت داشتن دعوتنامه معتبر از انگلیس مدارک زیر نیز باید در پرونده وجود داشته باشد:

  • اصل و کپی دعوتنامه
  • مدارک هویتی شخص دعوت کننده
  • مدارک پرداخت مالیاتی و قبوض شخص دعوت کننده در انگلیس
  • آخرین فیش حقوقی فرد دعوت کننده

مراحل درخواست ویزای انگلیس

نخستین گام برای درخواست ویزای انگلیس،پر کردن فرم آنلاین ویزای انگلیس است. هر متقاضی حتما باید ابتدا با ورود به وب سایت رسمی سفارت انگیس و یا وب سایت VFS Global نسبت به ایجاد یک حساب کاربری اختصاصی اقدام و سپس فرم درخواست ویزای انگلیس را با دقت تمام تکمیل نماید. مراحل درخواست ویزای انگلیس به شرح زیر است:

  • ورود به سامانه دریافت ویزای انگلیس و دریافت حساب کاربری
  • انتخاب نوع ویزای انگلیس
  • تکمیل فرم آنلاین ویزای انگلیس
  • گرفتن وقت سفارت انگلیس در تهران،امارات و یا ترکیه
  • پرداخت آنلاین هزینه درخواست آنلاین ویزای سفارت انگلیس
  • حضور در روز تعیین شده درون سفارت،ارائه مدارک و انجام انگشت نگاری

در حال حاضر انگشت نگاری ویزای انگلیس در دو کشور امارات و ترکیه (دبی، ابوظبی، آنکارا و استانبول) صورت می گیرد. تمامی مراحل تکمیل فرم آنلاین درخواست ویزای انگلیس به زبان انگلیسی بوده و همانطور که اشاره شد می‌بایست بیشترین دقت و وسواس در تکمیل این فرم اعمال شود.

 

 

 

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تایید دادگستری و امور خارجه.

1اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی

  • مدت اعتبار حداقل 6 ماه  از تاریخ ورود.
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
  • داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم

2) 6 قطعه عکس ۴/۵×۳/۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل و ترجمه سند ازدواج.

5) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب سه ماهه و گواهی تمکن  با مانده یکسان الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 7 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4  باشد).

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی و تمکن.
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضاء بانک (ارائه گواهی تمکن برای حساب گردش سود نیز الزامی است)

   * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000ريال باشد.

   * علاوه بر حساب شخصی در صورت خویش‌فرما بودن ارائه گواهی تمکن و گردش 6 ماهه شرکت یا مرکز مربوطه به انگلیسی با مانده یکسان الزامی است.

   * قابل ذکر است در گردش حساب‌ها مبلغ حقوق، دریافتی اجاره خانه و سودسپرده باید مشخص باشد.

   * در مورد گردش حساب‌ شرکت‌ها نیز کلیه نقل و انتقالات وجوه در مورد خرید و فروش‌های شرکت باید مشخص باشد.

6) اصل و ترجمه سند مالکیت و در صورت اجاره دادن اصل و ترجمه اجاره‌نامه

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و فیش حقوقی سه ماه آخر از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
     *
    در صورتی که صاحب داروخانه، کلینیک و مراکز درمانی، آزمایشگاه و ... هستند، لیست بیمه برای شش ماه آخر کارمندان.
  • وکلا: پروانه وکالت
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و نوع آن از جمله با حقوق یا بی حقوق، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و فیش حقوقی سه ماه آخر به همراه کارت پرسنلی
  • بازنشسته‌­ها: ارائه آخرین حکم بازنشستگی ،ارائه فیش حقوقی سه ماه آخر و کارت بازنشستگی
  • مشاغل غیردولتی:گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و نوع آن از جمله با حقوق یا بی حقوق از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق سه ماه آخر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات و لیست بیمه کارمندان شرکت برای 6 ماه اخیر و برگ مالیاتی 3 سال آخر
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و نوع مرخصی به همراه فیش حقوقی سه ماهه آخر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل گواهی اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی
    *
    جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد.

8) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

9) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه­‌دار.

10) تکمیل فرم مشخصات فردی و فرم فارسی مربوط به انگلیس به صورت کامل و دقیق.

  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.
  • لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا الزامی است.