• اهواز كيانپارس بين خيابان يك و ميهن غربي . مجتمع چمران طبقه ١ واحد ١
  • 061-33378444
  • [email protected]

اخذ ویزای مراکش

مدارک لازم برای اخذ ویزای مراکش

.اصل پاسپورت با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه پاسپورت جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۲. شش قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای ۶ ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

۳. اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

۴. اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی است و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر دو هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال باشد.

۵. اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، تاییدیه مرخصی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانش آموزان، دانشجویان، (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل)

* برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیر مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۶. برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

۷. اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به 500000000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام برای ضمانت حسن اجرای تعهدات.

* کپی مدارک باید روی برگ A4 و در یک نسخه ارائه شود.